Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Κασιδιάρης vs Κανέλη ! Η δημοκρατία η ίδια μάχεται !




Βλέποντας το σημερινό επεισόδιο στην εκπομπή του κ.Παπαδάκη αηδίασα για ακόμη μια φορά με αυτό που λέγεται Χρυσή Αυγή !



Ένα κόμμα που καταρρίπτει τη δημοκρατία , χρησιμοποιεί (και νομιμοποιεί) την βία εάν κάτι εναντιωθεί απέναντι του και πιστεύει πως επειδή έχει 400.000 -αγανακτισμένους-ψηφοφόρους με την μεριά του θα αποφασίζει και θα διατάζει με το έτσι θέλω !

Συγχαρητήρια κυρία μου και κύριε μου , Ναι ! σε εσένα απευθύνομαι , σε εσένα που τους ψήφισες
!

Το χειρότερο όμως είναι πως θα τους ξαναψηφίσεις διότι προφανώς είσαι ανιστόρητος-η  και προσπαθείς να βρεις καταφύγιο σε κάτι που νομίζεις πως θα σε βγάλει απο το αδιέξοδο μέσω της βίας

Θα τους ξαναψηφίσεις διότι είσαι επαναστάτης του καναπέ ! Ποτέ σου δεν θα πήγαινες σε μια συγκέντρωση , σε ένα συλλαλητήριο ή σε μία πορεία γιατί όπως λέει μια σοφή ελληνική παροιμία "Μακριά απο το κ*λο μου και ας είναι και δέκα μέτρα"

Ας επιστρέψουμε όμως στο σημερινό επεισόδιο ...

Με ποιο δικαίωμα κ. Εκπρόσωπε της Χρυσής αυγής ( μου διαφεύγει το όνομα ) σηκώνεται το χέρι σας και χτυπάτε έναν άνθρωπο , πόσο μάλλον μία γυναίκα !Μπορεί όντως να μην είχε δίκαιο , μπορεί να προσέβαλε εσάς , το κόμμα σας ,την ιδεολογία σας κ.λπ μα δεν είναι απάντηση η βιαιοπραγία ! Το ίδιο ισχύει και για την κ. Καννέλη που σήκωσε το χέρι της ΠΡΩΤΗ !

Ντροπή σας !

Μα δε φταίει άλλος κανείς ...

Ο Ελληνικός λαός φταίει που σας ψήφισε !

Ξεφτίλες !
Ν.Τσομπανίδης 


Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα